Чесні знижки до -35% на м`які меблі з виставки і нашого складу

Блог
Хай-тек vs класика в офісному дизайні
  30.05.2020

На сьогоднішній день офіс – це не лише будівля, в якій розміщуються робочі кабінети працівників. Це місце - лице компанії, перший погляд на яке має викликати позитивне враження. Саме тому багато зусиль сучасних дизайнерів спрямовано на створення інтер`єрів офісних приміщень, елементи яких поєднували б в собі комфорт та красу. Однак в цьому питанні постає суперечливим напрямок роботи. Адже на думку одних класичний стиль є найбільш підходящим для оформлення робочого простору. Інші ж надають перевагу новітнім технологічним розробкам й вважають, що офіс ХХІ століття – це офіс в стилі хай-тек. В цій статті спробуємо визначитись з відповіддю, проаналізувавши переваги кожного зі стилів.

Основні вимоги до офісного приміщення

Існує декілька загальних і дуже важливих критеріїв, що неодмінно повинні бути притаманними офісному дизайну. Значною мірою вони стосуються меблів, адже саме вони являються основою робочого місця працівника. Стіл та крісло або стілець повинні бути зручними та надійними, забезпечувати сприятливі умови для ефективної праці. Матеріали, з яких виготовлені ці меблі, мають бути якісними та довговічними, а також практичними, адже впродовж експлуатації можуть піддаватись численним навантаженням та механічним пошкодженням.

Зазвичай офісні інтер`єри мають мінімум оздоблення, однак лаконічний тематичний декор ніколи не буде зайвим. Також важливим є наявність кімнатних рослин в офісі. Рослини, як невеликі за розміром, які можна поставити на столі поряд з монітором комп`ютера, так і великі вазони, що можна розмістити на підлозі, стануть оздобою дизайну й допоможуть збагачувати приміщення киснем, вбираючи шкідливі для здоров`я людини токсини, які можуть виділятись різними матеріалами.

Який стиль для оформлення офісу обрати?

Все значною мірою залежить від напрямку роботи й політики компанії – власника офісу. Більшість сучасних ІТ-компаній та різноманітних рекламних підприємств надають перевагу хай-тек стилю. В таких офісах панує атмосфера творчості та прогресивності, неодмінно є місце для куточку відпочинку, простір для спілкування та активних перерв та ігор в настільний теніс чи відеоігри впродовж обідньої перерви чи пауз.

Для офісів, де розміщуються кабінети держустанов чи, до прикладу, приватних юристів, частіше всього обирається класичний стиль. Чіткі лінії, лаконічні форми, пастельні кольори – так можна охарактеризувати дизайн такого типу. Зовнішній вигляд меблів й елементи декору в класичних інтер`єрах вирізняються суворістю й виглядають дорого. В такий спосіб власники вказують на поважність своєї позиції й ділову установку.

Наша пропозиція

Таким чином, немає однозначної відповіді на питання «Який стиль краще всього підходить для оформлення офісу?», адже як хай-тек, так і класика по-своєму особливі. Основа кожного з них – це якісні меблі. Пропонуємо вам зазирнути до каталогів нашого онлайн-магазину меблів Bristol й ознайомитись з товарами від найкращих українських та світових торгових марок.

Перевагами співпраці з нами є:

  • великий асортимент продукції;
  • висока якість товарів;
  • можливість оплатити покупку у зручний для себе спосіб;
  • швидка доставка прямо під двері дому;
  • можливість отримати кваліфіковану консультацію в режимі онлайн або по телефону.

Переконатись у цьому ви можете самі! Ми переконані, що про рішення купити меблі саме у нас вам ні на мить не доведеться пошкодувати.

Повернутись
Зворотній зв'язок