Чесні знижки до -35% на м`які меблі з виставки і нашого складу

Блог
Яким має бути інтер`єр дитячої кімнати для хлопчика
  18.09.2019

Облаштування особистого простору дитини – дуже делікатна справа, адже він повинен не лише виглядати естетично, а й бути функціональним й містити все необхідне для розвитку та дозвілля свого власника.

Порядок й чистота

Зазвичай всі малюки, а особливо хлопчики, страшенно не люблять тримати свої речі в порядку. Як результат – безлад на столі, підлозі, поряд з ліжком й в усіх інших частинах кімнати, одяг вперемішку з іграшками та книгами тощо. Аби подібні ситуації ставались якомога рідше, слід з раннього віку привчати дитину до впорядкованості та акуратності. Допомогти у цьому може правильно організований інтер`єр кімнати. Спеціалісти у створенні дизайнів кімнат для дітей радять відокремлювати зону ігор від зони сну та навчання. Їх можна «поділити» за допомогою меблів або візуально через використання фарби чи шпалер різних кольорів для кожної з частин кімнати.

Всьому своє місце

Обов`язковий елемент «робочої зони» - якісна та функціональна лампа. Освітленням у цій частині кімнати не слід нехтувати, адже від того, наскільки зручно там буде навчатись, залежить не лише продуктивність малюка, а й стан його здоров`я. Вибору меблів також слід приділити не меншу увагу. Стіл та стілець неодмінно повинні відповідати віку малюка й його зросту.

Ігрова зона без сумнівів стане для малюка найулюбленішою частиною будинку. У її оформленні можна сміливо використовувати образи персонажів з мультфільмів, які до душі вашому сину. Не зайвим буде також долучити його самого до процесу облаштування кімнати: дозволити обирати кольори, радитись з ним стосовно меблів, декору й різних дрібниць. Це дозволить дитині відчути себе важливим і на рівні з дорослими у таких серйозних питаннях, як ремонт.

Місце, де зручно й приємно проводити час

Варто пам`ятати, що це приміщення – це, перш за все, особистий куточок вашого сина, тому воно повинно відповідати вподобанням, потребам та віку дитини. Якщо малюк непосидючий й полюбляє активні ігри – мінімізуйте кількість меблів у його кімнаті й забезпечте умови для проведення фізкульт-хвилинок: спортивний куточок, нескладні тренажери чи просто м`який килимок. Якщо ж ваш син, навпаки, проводить свої дні в спокійному темпі, то гарною ідеєю буде облаштувати для нього комфортний куточок для читання або малювання.

Для дитячих кімнат рекомендують обирати меблі-трансформери, конструкція яких дозволяє зекономити багато місця, підвищити функціональність інтер`єру й додати оригінальності загальному вигляду інтер`єра. Ще один варіант – вертикальні меблі з багатьма поличками чи шухлядами. Вони можуть бути представлені у вигляді модульних комплектів чи одинарних варіантів.

Наша пропозиція

Ознайомитись з асортиментом дитячих меблів від українських виробників ви можете на сайті нашого онлайн-магазину «Брістоль». Вашій увазі ми пропонуємо столи, стільці, шафи, дивани, ліжка, крісла й комплекти меблів на будь-який смак та гаманець. За потреби ви можете зателефонувати за номерами гарячої лінії й дізнатись від наших консультантів всю необхідну інформацію про товари, їхні бренди, а також особливості оплати й доставки замовлення. Вже після першого замовлення ви зрозумієте, що купити меблі саме у нас – це правильне та вигідне рішення.

Повернутись
Зворотній зв'язок