Чесні знижки до -35% на м`які меблі з виставки і нашого складу

Блог
Критерії вибору офісних меблів
  29.09.2019

Найважливішим кроком для облаштування будь-якого інтер`єру являється правильний підбір меблів. Стосується це і офісних приміщень. Створення комфортного для багатьох осіб простору – справа не з простих, оскільки слід врахувати навіть найменші дрібниці.

Існує низка основних вимог до меблів для офісного інтер`єру, серед яких:

1. Висока якість.

Забезпечити комфортні умови для роботи та відпочинку можна лише за допомогою предметів інтер`єру, виготовлених відповідно до всіх основних вимог з надійних та міцних матеріалів. Правильно облаштоване та безпечне робоче місце буде сприяти вищому рівню ефективності праці.

Для офісних меблів використовують переважно такі матеріали, як ДСП або МДФ. Вони вирізняються доступною ціною та практичністю, тож вдало підходять для облаштування робочих приміщень. Поверхню меблів з таких матеріалів деколи покривають додатковим шаром ламінату, імітуючого натуральну деревину. Окрім привабливості зовнішнього вигляду, це зміцнює поверхню меблів такого типу й створює додатковий захист від механічних пошкоджень та вологи.

2. Функціональність.

Меблі, які будуть регулярно використовуватись для роботи в офісі, мають поєднувати у собі не лише зручність та ергономічність, а й багатофункціональність. До прикладу, письмовий стіл може одночасно виконувати функцію комп`ютерного столу, а за наявності низки додаткових полиць ще й функцію шафи для зберігання документів, особистих речей та різноманітних дрібниць.

Найкращий варіант для інтер`єру сучасного офісу – меблі-трансформери. Розробки вітчизняних та закордонних дизайнерів меблів вражають оригінальністю свого зовнішнього вигляду та конструкції.

3. Ергономічність.

Знайти меблі, які ідеально відповідали б особливостям офісного приміщення, дуже непросто. Саме тому обирають переважно компактні універсальні моделі, які було б нескладно транспортувати й підлаштувати під вже існуючий інтер`єр.

Столи з коліщатками на ніжках, розкладні офісні стільці, високі горизонтальні тумби, вмонтовані шафи, модульні конструкції – все це може стати частиною ергономічного та зручного дизайну робочого кабінету.

Де можна купити меблі для офісу в Україні?

Знаючи про головні вимоги до предметів офісного інтер`єру, обирати новий гарнітур буде простіше. Проте серйозно слід підходити й до вибору магазина. Аби не зіткнутись з недобросовісними постачальниками й позбавити себе зайвих проблем, слід здійснювати покупки лише у перевірених місцях.

Радимо вам звернути увагу на асортимент нашого онлайн-магазину Брістоль. В каталогах на сайті кожен охочий має змогу ознайомитись з широким вибором товарів від відомих українських меблевих компаній, у якості та надійності яких не доводиться сумніватись. За потреби клієнти можуть звернутись на гарячу лінії Брістоль та отримати професійну консультацію в телефонному режимі чи онлайн.

Повернутись
Зворотній зв'язок