Чесні знижки до -35% на м`які меблі з виставки і нашого складу

Блог
Стиль glitch в інтер`єрі
  30.11.2020

Для сучасних дизайнерів інтер`єрів одним з основних джерел натхнення є комп`ютерні технології й здобутки цифрової епохи. Як результат – створення особливої glitch тенденції в оздобленні приміщень, що полягає у наповненні простору артефактами, що ніби перенеслись з віртуальної реальності. В цій статті ми наведемо лише декілька прикладів й розповімо про найбільш яскраві екземпляри меблів в glitch стилі.

8-бітний текстиль

Крістіан Зузанага – один з відомих представників діджитал культури 21 століття. Здобуваючи освіту у Королівському коледжі мистецтв у Лондоні, він практикувався у виокремленні цілих палітр кольорів з фотографій пейзажів міст та сіл. Так Крістіан спромігся перевтілювати картини у «безкінечно малі абстрактні геометричні фігури». На основі здобутих вмінь він почав створювати текстиль, який в подальшому почав часто використовуватись при оздобленні приміщень.

Піксельні стільці

Колаборація дизайнерів Studio Makkink and Bey представило світовій спільноті чудернацький предмет інтер`єру у вигляді стільців, складовими елементами якої ніби виступають пікселі. Попри те, що такі меблі виглядають не дуже зручними, вони здобули широку популярність й навіть ввійшли до експозиції виставки в музеї Вікторії та Альберта.

Колекцію піксельного гарнітуру змогла доповнити й Вівіан Чіу. Дизайнерка створила власну версію стільця, що складається з дерев`яних кубиків розміром ½ на ½ дюйма. Кожен елемент виготовлявся окремо, складався та склеювався один до одного вручну. Кінцевий результат був зафіксований за допомогою ламінування.

Глітч-шафа

Найбільш відомими меблями в стилі діджитал вважаються роботи італійського архітектора та дизайнера Ферручіо Лавіані. Митцю вдалось зробити неможливе: поєднати естетику класичних форм та новітні тенденції у меблевій індустрії. За словами Лавіані, він прагнув знайти баланс між майбутнім та минулим. Прикладом успішних спроб можна вважати його шафу Good Vibrations, опублікований в Інтернеті концепт якої за короткий час отримав масу позитивних відгуків у мережі.

Купити меблі в Україні

В каталогах магазину меблів Bristol ви не знайдете чогось подібного. Однак з-поміж товарів від вітчизняних брендів ви точно зможете знайти щось підходяще для своєї вітальні, кухні, спальні, дитячої кімнати чи робочого кабінету.

Кожному покупцю ми пропонуємо:

  • широкий асортимент товарів;
  • доступні ціни;
  • зручні умови оплати;
  • швидку доставку;
  • кваліфіковану консультацію.

За детальною інформацією звертайтесь за телефонами гарячої лінії або пишіть на пошту. Всі необхідні контакти вказані на сайті. Бажаємо вам приємних покупок у Bristol й сподіваємось на плідну співпрацю.

Повернутись
Зворотній зв'язок